Сет свещи Тя и Той

22,00 лв.
  • Кат. номер: 0004
+ -
Купи
Моля, изберете:
Комплект свещи "Тя и Той" е перфектният любовен жест за Свети Валентин към вашия партньор или подарък за рожден ден за ваш близък или нестандартен подарък за Деня на майката.
 
Всеки комплект се състои от 2 свещи,
 
малък - 10.5см (височина), 6см (ширина), 2см (дълбочина), 90гр.
 
голям - 12см (височина), 7,5см (ширина), 3,5см (дълбочина), 200гр.
Ако желаете свещите да са в различни цветове и с различни аромати, моля свържете се с нас чрез директно съобщение в Messenger (синьото балонче долу в дясно) или напишете Коментар при финализиране на поръчката.
 
Нашите скулптурни свещи са предназначени за декоративни цели.
 
Те се наливат ръчно по поръчка с помощта на екологични и вегански съставки и се опаковат в биоразградими или рециклируеми опаковки.
 
СЪСТАВ: СОЕВ ВОСЪК, ПАМУЧЕН ФИТИЛ, за персонализирани поръчки могат да съдържат аромат или багрила.
 
 
Тъй като са извлечени от природни ресурси, нашите свещи са екологични, подходящи за вегани и биоразградими. Естествените восъци не отделят токсини при запалване.
 
Нашите скулптурни свещи ще горят за кратко, ако решите да ги запалите. Очаква се разливане на восък, уверете се, че сте ги поставили върху устойчива на топлина, дълбока тава или чиния.
 
Моля, позволете малка разлика в цвета поради различните монитори и светлинни среди.
 
Тъй като е ръчна изработка, всяка свещ ще бъде уникална, възможно е да има въздушни мехурчета. Ако интензитетът на цвета няма да бъде споменат в бележка към вашата поръчка, ние ще използваме най-добрата си преценка, за да изберем това вместо вас.
 
Аромати: ние използваме около 10% количество аромат за нашите свещи, ако желаете фин аромат, моля, споменете го в бележка или съобщение.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
google-site-verification=F2pGmpZ0beALfTEJKJsUYuhSYTcjo_LGRYRVNiXVspY