Подложки за свещи Овал

24,00 лв.
  • Кат. номер: 00030
+ -
Купи
Моля, изберете:

Уникални ръчно изработени поставки, изработени в бяло с черни детайли.
Тази стилна овалена поставка за свещи или бижута е идеална декорация за всеки модерен дом. Изработена от материал от еко-смола. Тя може да се използва за безопасно изгаряне на нашите свещи с малък размер, бижута, слънчеви очила или за съхраняване на малки предмети като ключове.
Елегантната и минималистична форма я прави идеално допълнение към всеки дом. Добавете нотка на модерна изтънченост към дома си с тази овална поставка.

Те са предназначени за декоративни цели и не препоръчваме да използвате поставките като държачи за сапун или да ги държите в среда с висока влажност (баня).

Поставката е с дължина 17,5 см., широчина 9,5 см. и тегло 250 гр..

Всяко парче се смесва, излива, шлайфа и запечатва на ръка и въпреки че даваме най-доброто от себе си, те няма да са еднакви. Може да имат въздушни мехурчета или неравномерен цвят.
Всички части са запечатани, за да ги предпазят от лека влажност и леки петна и ще имат малки крачета, за да предпазят вашите мебели от надраскване.

♻️ Опаковка: Без пластмасови опаковки - ние използваме картонени кутии и тишу хартия, за да опаковаме нашите свещи и аксесоари.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
google-site-verification=F2pGmpZ0beALfTEJKJsUYuhSYTcjo_LGRYRVNiXVspY