Често задавани въпроси (FAQ)

Какво съдържат свещите?
CandleMe създава уникален ръчно изработен декор за дома, Изработен изцяло от соев восък и памучен фитил. Може да съдържат естествени багрила и етеричнимасла за аромат.
Нашите уникални свещи ще бъдат перфектен подарък за рожден ден, коледен подарък или подарък за сватба и ще паснат на всяка естетика, изработена по поръчка в цвят и аромат по ваш избор.
 
 
Как да се грижа за свещите?
Нашите скулптурни свещи са предназначени за декоративни цели. Докато са незапалени, не дръжте свещите си на пряка слънчева светлина и ги дръжте далеч от източници на топлина, за да защитите красивата им форма и цвят.
 
Преди да запалите свещта си, уверете се, че сте отстранили всички опаковки и отрежете фитила до 0,5 см за оптимално изгаряне.
 
Какви са инструкциите за употреба?
ОЧАКВА СЕ РАЗЛИВАНЕ НА ВОСЪК, УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ ПОСТАВЯТЕ СВЕЩТА СИ ВЪРХУ ОГНЕУСТОЙЧИВА ПОВЪРХНОСТ, когато решите да ги запалите. Не горете свещта си повече от 2 часа наведнъж. Ако свещите капят твърде много, загасете ги и ги оставете да изстинат, преди да ги използвате отново. Изгасете, когато остане 0,5 см восък и не запалвайте отново. Ако свещта е ароматна, може да използвате останалият восък в арома лампа, за да извлечете максимума от аромата. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор. Пазете от деца и домашни любимци. Винаги спазвайте разстояние от 10 см между горящите свещи. Не палете свещи върху или близо до нещо, което може да се запали.
Какъв е срокът за доставка?
Текущият ни период за обработка е 1-2 работни дни. Това е времето, от което се нуждаем, за да подготвим и изпратим вашата поръчка.
 
След като поръчката е завършена, отнема още 1-2 работни дни, за да бъде доставена, не забравяйте да проверите имейла си за номера за проследяване, за да можете да следите пратката, която чакате.
 
 
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас
google-site-verification=F2pGmpZ0beALfTEJKJsUYuhSYTcjo_LGRYRVNiXVspY