Восъчно блокче за обновяване

6,00 лв.
  • Кат. номер: 00042
+ -
Купи
Моля, изберете:
Обновяването на восъчните кърпи е необходимо след 6-12 месеца употреба. С нашите восъчни кубчета, ще можете да обновите кърпите си в домашни условия с подръчни средства. Восъчните блокчета са с тегло от 10 гр. и са достатъчни да обновяване на 1 кърпа със среден размер (25х25 см. или 30х30 см.) Цената е за кутийка с 4 бр. кубчета.
Ето ръководство стъпка по стъпка, което ще ви помогне в процеса:
 
Необходими материали:
1. 1 бр. восъчно кубче Пчелата Майка (10 гр.) 
2. 1 бр. восъчна кърпа
3. 2 листа хартия за печене
4. Ютия
5. Дървена дъска
 
Ръководство стъпка по стъпка:
1. Подгответе работно пространство: Поставете лист за печене или пергаментова хартия върху дървената дъска, за да предпазите повърхността си от разливане на восък.
 
2. Подгответе ютията: Загрейте ютията си на ниска степен - без пара. Пчелният восък се топи на около 62 до 64 градуса, така че не е необходимо ютията да работи на висока степен.
 
3. Подредете кърпата: Поставете я върху единя лист за печене или пергаментова хартия.
 
4. Нанесете пчелен восък: Поръсете или настържете пчелния восък равномерно върху парчето плат. Стремете се към тънък, равен слой восъчни стърготини. Можете да започнете с малко количество и да добавите повече, ако е необходимо.
 
5. Разтапяопете пчелен восък: Поставете другото парче артия върху кърпата, която е покрита с настъргания восък. Започнете да гладите върху пергаментовата хартия, като движите ютията с кръгови движения. Топлината от ютията ще разтопи пчелния восък, който ще попие в кърпата.
 
6. Разнесете восъка: Когато пчелният восък се разтопи, използвайте ютията, за да го разнесете равномерно върху кърпата, като осигурите пълно покритие.
 
7. Проверете и повторете: Повдигнете горния слой хартия за печене, за да проверите покритието. Ако е необходимо, добавете още пчелен восък и повторете процеса на гладене, докато постигнете желаното ниво на насищане с восък.
 
8. Охладете: След като сте доволни от покритието с восък, оставете кърпата да изстине и да се втвърди. 
 
10. Тествайте и съхранявайте: Вашите обновени опаковки от пчелен восък вече са готови за употреба! Тествайте тяхната лепкавост, като ги увиете около купи, чинии или хранителни продукти. Съхранявайте ги на хладно и сухо място или ги навивайте на рула за лесно съхранение.
 
Не забравяйте, че процесът може да изисква известно експериментиране до постигане на жшлания ефект. Можете да регулирате количеството пчелен восък, което използвате, за да отговаря на вашите предпочитания за лепкавост и гъвкавост.
 
Обновяването на вашите къпри от пчелен восък не само ви спестява пари, но също така ви позволява да участвате активно в намаляването на отпадъците и насърчаването на устойчивостта. Наслаждавайте се на обновените си кърпи и се чувствайте добре, като оказвате положително въздействие върху околната среда!
 
За да видите нагледно целия процес, изгледайте видеото.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
google-site-verification=F2pGmpZ0beALfTEJKJsUYuhSYTcjo_LGRYRVNiXVspY