Римските колони

8,00 лв.
  • Кат. номер: 0005
+ -
Купи
Моля, изберете:
Всяка свещ разказва история със своята форма и цвят. Нашите храмови свещи ни напомнят за римските колони, виждани на всеки древен храм. Те могат да бъдат невероятни за коледни подаръци, декорация на маса, подаръци за рожден ден или сватбен декор.
 
Размери:
 
висок: 12 см височина, 7 см ширина, 125 гр.
 
Нашите скулптурни свещи са предназначени за декоративни цели.
 
Те се наливат ръчно по поръчка с помощта на екологични и вегански съставки и се опаковат в биоразградими или рециклируеми опаковки.
 
СЪСТАВ: СОЕВ ВОСЪК, БОЯ, ПАМУЧЕН ФИТИЛ, може да съдържа боя и аромати.
 
Тъй като са извлечени от природни ресурси, нашите свещи са екологични, подходящи за вегани и биоразградими. Естествените восъци не отделят токсини при запалване.
 
При горенето на нашите скулптурни свещи се очаква разливане на восък, уверете се, че сте ги поставили върху устойчива на топлина, дълбока поставка или чиния.
 
Моля, позволете малка разлика в цвета поради различните монитори и светлинни среди.
 
Тъй като е ръчна изработка, всяка свещ ще бъде уникална, възможно е да има въздушни мехурчета. Ако интензитетът на цвета няма да бъде споменат в бележка към вашата поръчка, ние ще използваме най-добрата си преценка, за да изберем това вместо вас.
 
Аромати: ние използваме около 10% количество аромат за нашите свещи, ако желаете фин аромат, моля, споменете го в бележка или съобщение.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
google-site-verification=F2pGmpZ0beALfTEJKJsUYuhSYTcjo_LGRYRVNiXVspY