Соев vs. Парафинов восък

22 февруари 2023
Соев vs. Парафинов восък

Подобно на свещите от пчелен восък, свещите от соев восък са популярна алтернатива на парафиновите свещи поради няколко причини:

Екологичен: Соевият восък се произвежда от соеви зърна, които са възобновяем ресурс. Това прави соевия восък по-екологичен вариант от парафиновия восък, който се извлича от невъзобновяем петрол.
Чисто изгаряне: Соевият восък гори по-чисто от парафиновия восък, произвеждайки по-малко сажди и други вредни химикали. Това може да бъде особено важно за хора с алергии или респираторни проблеми.
По-дълго време на горене: Свещите от соев восък обикновено имат по-дълго време на горене от парафиновите свещи, което означава, че издържат по-дълго и са по-рентабилни в дългосрочен план.
По-добро излъчване на аромат: Соевият восък може да задържи повече аромат от парафиновия восък, което означава, че свещите от соев восък могат да имат по-силен и приятен аромат.
Лесно почистване: Ако случайно разлеете разтопен соев восък, той може лесно да се почисти със сапун и вода, докато парафиновият восък може да бъде много по-труден за почистване.
Като цяло, свещите от соев восък предлагат редица предимства пред свещите от парафин. Те са по-екологични, горят по-чисто, имат по-дълго време на изгаряне и предлагат по-силен аромат. Освен това те са лесни за почистване, ако има разлив. Въпреки това, както при свещите от пчелен восък, дали свещите от соев восък са „по-добри“ от парафиновите свещи в крайна сметка е въпрос на лично предпочитание.

5 юни 2023 Скулптурна свещ у дома

Независимо дали искате да направите фантастичен подарък или искате подарък за себе си, ние сме тук, за да ви помогнем. Нашите скулптурни соеви свещи са ръчно изработени се предлагат в различни размери и форми.

прочети още

1 март 2023 Защо да подарим свещ?

Като цяло свещите са страхотни подаръци, защото са универсални, практични и могат да създадат топла и приветлива атмосфера във всяка обстановка.

прочети още

21 февруари 2023 История на соевия восък

Соевият восък е сравнително ново допълнение към света на производството на свещи. Разработен е в началото на 90-те години като алтернатива на парафиновия восък, който се извлича от нефт. Соевият восък се произвежда от соево масло, което е възобновяем ресурс.

прочети още

12 март 2023 Защо да изберем свещ и за Великденска декорация?

Свещите могат да бъдат красиво и смислено допълнение към вашата великденска украса. Независимо дали решите да ги използвате заради тяхната символика, атмосфера или лекота на използване, те със сигурност ще добавят специален щрих към вашия дом през това специално време от годината.

прочети още
google-site-verification=F2pGmpZ0beALfTEJKJsUYuhSYTcjo_LGRYRVNiXVspY