Политика за доставка и връщане

ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВКА
Почивка между 20.12.2023 - 01.03.2024 г.
Поръчките, направени между тези дати, ще бъдат обработени и изпратени след 01.03.2024 г.
Ние се стремим да изпратим вашите артикули в рамките на 2-4 работни дни след покупката ви. Моля, изчакайте това време, за да бъде направена и изпратена вашата поръчка.
 
Поради естеството на нашите продукти, ние доставяме само в рамките на България.
 
Всички поръчки ще бъдат изпратени с Еконт Експрес ООД или Спиди АД.
 
Стандартна доставка: 2-4 работни дни (след изпълнение на поръчката) 
 
ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
Тук, в CandleMe, ние правим всичко възможно, за да направим нашите клиенти щастливи. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да разрешим всички проблеми.
Ако искате да върнете покупката си, моля, свържете се с нас на icandleme@gmail.com, като посочите вашето име, номер на поръчка и причината, поради която искате да върнете.
Ние имаме 14-дневна политика за връщане, което означава, че имате 14 дни от получаване на поръчката си, за да ни я върнете обратно.
За да отговаряте на условията за възстановяване на сумата, върнатият(те) артикул(и) трябва да бъде(т) в същото състояние, както е получен, неизползван и в оригиналната си опаковка с номера и адреса на вашата поръчка.
*Когато връщате артикул, препоръчваме да се уверите, че продуктът е безопасно опакован и да използвате услуга за проследяване на изпращане. Ние няма да носим отговорност за загуба или повреда на артикула, който сте върнали.
 
Повредени или дефектни артикули
При пристигане на вашата поръчка, моля, проверете внимателно вашия артикул(и) и се свържете с нас, ако артикулът е дефектен или повреден. Ще ни трябва доказателство за повредения/дефектен артикул(и), за да оценим проблема и да изпратим замяна.
Забележка: Моля, прочетете описанието на всеки артикул, някои от тях имат уникални характеристики, които не се считат за грешка.
 
Замяна
В момента не приемаме замяна, ако не сте доволни от покупката си, можете да върнете артикула и да направите нова покупка за желания артикул.
 
​Възстановявания
След като връщането ви бъде потвърдено и получим артикула(ите) обратно и не са настъпили щети, ние ще възстановим сумата по първоначалния ви метод на плащане минус първоначалната цена за доставка.
 
​Следните артикули не могат да бъдат върнати или заменени
Има някои артикули, за които не приемаме връщане, като например: артикули от разпродажба, карти за подаръци, продукти по поръчка (като свещи, които се правят само по поръчка в цвят и аромат по ваш избор).
google-site-verification=F2pGmpZ0beALfTEJKJsUYuhSYTcjo_LGRYRVNiXVspY